Om

Nu säljer jag mina ljudböcker!

Jag har varit med i en bokklubb med ljudböcker sedan många år. Så nu står det väldigt många ljudböcker i min bokhylla. Oftast läser man ju inte om böcker. Därför tänkte jag nu ge andra möjlighet att njuta av dessa böcker för en billig peng.

De flesta av ljudböckerna är på CD-skivor. I några ingår även en skiva med mp3-filer, och ett par ligger enbart på skiva med mp3-filer.

Jag har lagt in alla mina ljudböcker i en databas, som jag nu lagt ut till försäljning här. Det är totalt 180 titlar! Några har jag inte läst ännu eller är utlånade. Dessa står det slut i lager på. Alla böcker finns ju enbart i ett ex. så först till kvarn…

Betalning och leverans

För att handla måste man registrera sig på sidan.

Betalning görs via PayPal som även erbjuder betalning via kort. (PayPal-kontot är registrerat i mitt företagsnamn GeoITkonsulten vilket kommer synas vid betalningen.)

Böckerna skickas som brev eller paket till din adress du registrerat. Eftersom jag har böcker både hemma och ute på mitt torp kan det ta några dagar innan jag har möjlighet att skicka de böcker du köpt, beroende på var de finns. Men du får en e-post direkt när jag kollat upp var böckerna du beställt finns och vet när jag kan skicka dem.

För de som bor i Stockholm- eller Enköpings-trakten finns möjlighet att välja hämtas hemma som leveranssätt och därmed slippa fraktkostnad och betala kontant vid hämtningen.

Till butiken ⇒